דף הבית > אישה שווה
אישה שווה

אישה שווה

         

תקציר

אישה שווה - הספר שכל גבר ואישה חייבים לקרוא!!

האם אנחנו מאושרים? האם אנחנו רוצים להיות מאושרים? האם ביכולתנו לעשות שינוי? האם ניתן להפוך משבר להזדמנות?

"אני אוהב אותך", "אני מאוהב בך" – אלו היו ההודעות שגיבורת הסיפור ראתה בנייד של בעלה, שלא היו מיועדות אליה.

משם הייתה לה בחירה: להישבר או לשבור את הכלים ולבנות מחדש.

מול הפחד שנעלם, פרץ אומץ שאִיפשר לה לקבל החלטה גורלית עבורה, עבורו, ועבור המשפחה כולה. משם הדרך הייתה סלולה להגשמת חלומות, ומאישה מרצה היא הפכה במודע לאישה מרוצה.

אלא ששיחה אחת הבהירה לה שהיא גם אישה, עם תשוקות, מיניות ורצונות. היא לא ידעה אילו הפתעות מחכות לה בשנת הגירושים, ותוך כדי שנת ה"אבל" על נישואיה, ובנייתה מחדש – היא מגלה שתי אהבות ותשוקות שחשבה שכבר לא יהיו מנת חלקה בגלגול הזה. היא בוחרת לאהוב ולהיות נאהבת, אך כמו בכל טלנובלה – היא נתקלת בקשיים. כש"סוף העולם" מגיע, ימי הקורונה, היא חיה את האישה שבה באהבה ומתוך בחירה. עם סיום הסגר והחזרה לחיים האמיתיים היא בוחרת לבחון מה באמת המציאות זימנה לה. האם תבחר באחת מהאהבות והתשוקות שניתנו לה במתנה בשנה זו או האם תבחר להיות לבד ולא תפחד מכך?

סיפור פרוזה מעורר השראה עם דגש על דרך – דרך שבה מסיימים נישואין.  הסיפור עטוף בהשראה וחוזק ומעניק לקוראים טיפים, תובנות והשקפת עולם חדשה ושונה, אשר ביכולתה לעזור להסתכל על דברים בפרספקטיבה אחרת.

בספר מוצג מסע, חלקו פיקציה וחלקו אמיתות, של המחברת, והדרך המיוחדת שבחרה. עוצמת הסיפור, מחזקת ומעצימה נשים רבות, אשר נשאבות לשגרה השוחקת, עד להגעת המשבר הבלתי נמנע.

"אישה שווה" הוא רומן העצמה סוחף, קצבי, מלא הומור, שכתבה דגנית בר קציר, על נשים שילדיהן כבר התבגרו או עזבו את הקן ושמוצאות את עצמן שאובות לחיי היום-יום, תוך התרחקות מהאישה שבהן, שזקוקה לאהבה, לתשוקה ולעידוד מבן הזוג. הבחירה בידינו, להיות אישה או להיות אישה שווה שחיה בעוצמה, בהגשמה ובהוקרה!

דגנית בר קציר – עורכת דין, עיתונאית, שדרנית רדיו בפינה משפטית, מגשרת מוסמכת ונוטריונית. בעלת משרדים בתל אביב ובנתניה.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות
אזל זמנית

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

עגורים

עגורים

אדוה יעקובי-זאולן
מחיר מכירה מודפס 96 ₪
עוד אהבה אחת ודי

עוד אהבה אחת ודי

אורנה לנדאו
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
לפני היות אחוזת בית

לפני היות אחוזת בית

נחמה פוחצבסקי
מחיר מכירה מודפס 84 ₪
נעלי ערב בבוקר

נעלי ערב בבוקר

שגיא מלמד
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
פרה גועה כוכבים מחווירים

פרה גועה כוכבים מחווירים

דרור בורשטיין
מחיר מכירה מודפס 78 ₪
התנשמת מהר הזיתים עיר קטנה

התנשמת מהר הזיתים עיר קטנה

יצחק מלר
מחיר מכירה מודפס 98 ₪