דף הבית > אשת ימאי
אשת ימאי

אשת ימאי

         

תקציר

מרים המל התחתנה עם הימאי שלה בשנת 1948, ומאותה עת היא משתייכת, לדבריה, ל``אינטרנציונל משפחת הימאים``. בעלה יעקב המל הוא רב חובל בצי הסוחר הישראלי, והיא התלוותה אליו במסעות.
מרים המל עבדה שבע שנים כמורה לאנגלית במכון להכשרה ימית בעכו. היא ידועה כמשוררת באנגלית ובגרמנית, ושיריה מתפרסמים בכתבי עת שונים בארץ ובחוץ לארץ. ספר השירים שלה For Sinners who are Beginners (``עבור חוטאים מתחילים``) הוצא לאור בשנת 1978.
למשפחת המל שני בנים בוגרים ושני נכדים.

הספר מבוסס על מאתיים ראיונות שנערכו במשך שנים ועל ניסיון אישי שנרכש במשך שנים. הספר עוסק בהתמודדות אשת הימאי עם בעיותיה וצרכיה, במערכת היחסים במשפחת הימאי, בשאלה אם קיימת אשת ימאי טיפוסית ומיקומה בתוך החברה הסובבת אותה.
מאתיים הראיונות צומצמו לחמישים דמויות המייצגות הרבה מן הבעיות של אשת הימאי, ומגלים מסודותיה הכמוסים.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 51 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

סיפור אהבה בניו יורק

סיפור אהבה בניו יורק

דוד בן-בסט
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
מכירה מוקדמת - 69 ש"ח
המדריך לאושר הפשוט

המדריך לאושר הפשוט

יאנה דרום
מחיר מכירה מודפס 69 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
היסטוריות של טבע

היסטוריות של טבע

פרימו לוי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
דרגות שונות של הסתרה

דרגות שונות של הסתרה

מירה רן
מחיר מכירה מודפס 87 ₪
הביתה הלוך חזור

הביתה הלוך חזור

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
רסיסי לילה

רסיסי לילה

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪