דף הבית > חירות לקראת בגרות
חירות לקראת בגרות

חירות לקראת בגרות

         

תקציר

258 עמודים

שתי נערות חוות, כל אחת בנפרד, בהפרש של חמישים שנה, את סערת ההתבגרות, את התשוקות הנסתרות, את סבל הקנאה וא תחדוות המרד. שתי תקופות נעורים שזורות זו בזו, האחת – בתל-אביב ש להיום והשנייה – בירושלים של לפני קום המדינה, כאשר היישוב היהודי בארץ שאף להתשחרר מעול הבריטים ובאירופה התחוללה מללחמת העום השנייה.

לימור היא תלמידת תיכון, הנאבקת בקשיי הלימודים ובתשוקתה לאהבה רומנטית. היא מגלה את מחברת היומן שכתבה סבתה חירות כאשר היתה בגילה. שתי הנערות, כל אחת בתקופתה, מתעגעגעות, משתוקקות להיות מקובלות בחבה, סקרניות למה שצופן להן העתיד.

ספר זה הוא המשך לספר המצליח אל תקראו לי חירות, שתמציתו ניתנת בפתח הספר, בשאר ספריה של נגה מרון נקרא גם הוא בנשימה אחת. הקוראים ימצאו את עצמם שותפים מלאים לגעגועיה של לימור, לסודותיה הכמוסים, לאהבותיה ולמצוקותיה – כמו גם לאלה של חיורת, המשולבים בעלילותיהם של הנערים והנערות שלקחו חלק פעיל בהקמת המדינה, בהגנה, באצ``ל ובפלמ``ח.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 68 ₪

*משלוח חינם בקניה מעל 249 ש"ח  

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

יש מישהו אחר

יש מישהו אחר

נגה מרון
מחיר מכירה מודפס 75 ₪
ככה הוא אמר לה

ככה הוא אמר לה

נגה מרון
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
חברות וחירות

חברות וחירות

נגה מרון
מחיר מכירה מודפס 78 ₪
מלכי הכית

מלכי הכית

נגה מרון
מחיר מכירה מודפס 49 ₪
אל תקראו לי חרו

אל תקראו לי חרו

נגה מרון
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
20% הנחה
כראמל 9 בעקבות אבני האודם

כראמל 9 בעקבות אבני האודם

גולדברג מאירה ברנע
מחיר מכירה מודפס 67.2 ₪מחיר מודפס קודם84 ₪