דף הבית > חנות הספרים של מר ליננוינגסטון
חנות הספרים של מר ליננוינגסטון

חנות הספרים של מר ליננוינגסטון

         

תקציר

אגנס מרטי הגיעה ללונדון מברצלונה כדי להגשים חלום ולעבוד במוזיאון גדול. אבל ככל שהזמן עובר מתברר לה שבאף מוזיאון גדול לא מחפשים ארכיאולוגית צעירה. אגנס מתחילה להתייאש מהעיר, עד שבערב סוער במיוחד היא מוצאת מקלט מהגשם בחנות ספרים מיוחדת במינה: מונלייט בוקס.
בעל החנות, אדוארד ליווינגסטון, מחפש שוליה, ואחרי שיחה קצרה וספל ארל גריי חם, ברור לשניהם שהגורל הוביל אותה לשם. עם הזמן אגנס לומדת להכיר ולאהוב את אופיו הרטנוני של בעל המקום, מועמד נצחי לפרס "מוכר הספרים הזעפן של השנה", את המוזרויות של לקוחותיו הקבועים ואת קסמה של חנות הספרים הקטנה.
השגרה הנעימה מופרת כשספר יקר ערך נעלם מהחנות, ופקד המשטרה ג'ון לוקווד מגיע למקום כדי לטפל בחקירה. מהרגע שבו הוא ואגנס נפגשים, ברור שהכול עומד להשתנות.

מוניקה גוטיירס נולדה בברצלונה וחיה בה והיא בעלת תואר ראשון בעיתונות ובהיסטוריה. היא זכתה בפרסים שונים לסיפורים קצרים ולשירה ובשנים האחרונות החלה לכתוב גם פרוזה. גוטיירס ארטרו היא קוראת נלהבת, ובאתר האישי שלה היא כותבת על ספרות ומשוחחת עליה עם קוראים ועם חברים.


"מוניקה גוטיירס מספרת סיפורים מלאי חום אנושי, עם נגיעות פנטסטיות ורומנטיות ובעיקר מלאות בספרים. ללא ספק, היא מלכת ספרי הפיל גוד."
—אל מונדו

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 98 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

מערבון

מערבון

מריה פורשה
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
היא היתה סבתא שלי ואני הנכד שלה

היא היתה סבתא שלי ואני הנכד שלה

מרסל פרוסט
מחיר מכירה מודפס 96 ₪
תמונות ילדות

תמונות ילדות

יון פוסה
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
סיפורים רומאיים

סיפורים רומאיים

גומפה להירי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
40% הנחה על הספר השני
האגף הרביעי כריכה רכה

האגף הרביעי כריכה רכה

רבקה יארוס
מחיר מכירה מודפס 118 ₪
נימים של תפוז

נימים של תפוז

ים טרייבר
מחיר מכירה מודפס 88 ₪