דף הבית > תחת שמי כרתים
תחת שמי כרתים

תחת שמי כרתים

5 1
         

תקציר

"כל כך רומנטי, כל כך אפי. לא תפסיקו לבכות" – לורנה קוק, מחברת "הכפר האבוד"

מכתב אהבה מרגש עד דמעות לאי היווני כרתים.

כל חייה אלני עוזבת את ביתה שבאנגליה לטובת קיצים שטופי שמש עם סבה, בווילה שעל חוף הים בכרתים, שם גדלה אמה המנוחה. כשהיא מגיעה לביקור ב-1936, ברור לה שהשבועות הארוכים והחמים שלפניה לא יהיו שונים בהרבה מכל החופשות הקודמות. אבל באותה שנה מגיע לאי בחור גרמני בשם אוטו והשניים נפגשים – הרחק מאולימפיאדת ברלין הנאצית וממלחמת האזרחים המתפתחת בספרד – ומבלים יחד את התקופה המאושרת בחייהם, קיץ של אובדן התמימות וגילוי האהבה.
ב-1941, כשהאי נכנע לכיבוש הנאצי, אלני ואוטו נפגשים שוב. המקום שינה לחלוטין את פניו. סודות נסחרים בתמורה לחיי אדם, ואמון נהפך למותרות שרק מעטים יכולים להרשות לעצמם. אלני חזרה על מנת להילחם על ביתה. אוטו חזר כדי לכבוש אותו. הם אויבים בהגדרה, כך שאהבתם אינה רק מעשה בגידה, אלא גם הרת סכנות – האם היא תהרוס אותם, או שמא תתגלה כחזקה דיהּ כדי להתגבר על החורבן שמביאה עמה המלחמה?
תחת שמי כרתים הוא סיפור רחב יריעה על סודות, אהבה, נאמנות ומשפחה, העוסק בשאלה עד כמה יהיה אדם מוכן להרחיק לכת כדי לשמור על ביטחונם של יקיריו.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 73.5 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 98

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

25% הנחה
על ארבע

על ארבע

מירנדה גולי
מחיר מכירה מודפס 73.5 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
25% הנחה
רחוב פיינאפל

רחוב פיינאפל

גני גקסון
מחיר מכירה מודפס 78 ₪מחיר מודפס קודם104 ₪
מישהו אחר

מישהו אחר

גיום מוסו
מחיר מכירה מודפס 106 ₪
מכתבים מאמ

מכתבים מאמ

זנביב קינגסטון
מחיר מכירה מודפס 109 ₪
25% הנחה
אנשי קיץ רעים

אנשי קיץ רעים

אמה רוזנבלום
מחיר מכירה מודפס 78 ₪מחיר מודפס קודם104 ₪
25% הנחה
הבנות

הבנות

בלה אוסבורן
מחיר מכירה מודפס 78 ₪מחיר מודפס קודם104 ₪