דף הבית > גוד אינאף
גוד אינאף

גוד אינאף

         

תקציר

אסף הוא לכאורה עוד גבר נורמטיבי. עובד, מתחתן, קונה בית, תומך באשתו, ומתאמן בריצה, אבל כשהבן הבכור שלו נולד, אסף מבין שהוא לא מסוגל לחיות את החיים שכולם מצפים ממנו לחיות.
בגוף ראשון מתוארת הקמת משפחה מנקודת מבט נועזת וכנה. בבנימינה, בין ככרות תנועה על שם אהוד מנור, חיפושיות, עצי לימון, שכנה שמביאה עוגה, וילדים יפים, דווקא הפסטורליה של המושבה היא שמייסרת את הנפש של אסף. אנשיהּ מציבים סטנדרטים שאסף אינו עומד בהם.
המבט שלו נעצר באופן טבעי שוב ושוב על יסמין, אשתו. הוא רואה אותה מניקה, משמינה, מפתה, מגרשת, ועושה אהבה. הוא מתרחק ממנה. הוא חוזר אליה. הוא קנאי, אבל זקוק לחופש בעצמו. מיום ליום הוא מתמלא אובססיה, משתגע מהמחשבה שאולי הילד בכלל לא שלו.
הרומן האינטנסיבי הזה, מנקודת מבטו של גבר צעיר בעולם אגרסיבי, מזוייף ודורשני, מציע בחינה של אמיתות, תהיות ומחשבות על גבריות והורות בעידן הנוכחי. גוד אינאף מבקש לבדוק מה טבעו של האדם, והיכן עובר הקו הדק בין רוע מוחלט לרוע בכמות מובנת, בין טוב לטוב דיו. בין אדם סביר, למי שכבר לא.
זהו ספר הפרוזה השני של גייל גלבוע פרידמן, אחרי הרומן אלמה מטר (2021). עד כה פירסמה גם שני ספרי ילדים ואת ספר המדע אני חושב משמע אני טועה, יחד עם חיים שפירא (2015).


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 94 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

אלמה מאטר

אלמה מאטר

גייל גלבוע-פרידמן
מחיר מכירה מודפס 95 ₪
סיפור אהבה בניו יורק

סיפור אהבה בניו יורק

דוד בן-בסט
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
מכירה מוקדמת - 69 ש"ח
המדריך לאושר הפשוט

המדריך לאושר הפשוט

יאנה דרום
מחיר מכירה מודפס 69 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
היסטוריות של טבע

היסטוריות של טבע

פרימו לוי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
הביתה הלוך חזור

הביתה הלוך חזור

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
רסיסי לילה

רסיסי לילה

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪