דף הבית > הבישול הסיני-כשר - קשה
הבישול הסיני-כשר - קשה

הבישול הסיני-כשר - קשה

         

תקציר

מטבח סיני, חומרים ישראליים - הבישול הסיני

בספר זה קיבץ ישראל אהרוני את העידית במאכלי סין, כפי שהוא מכין אותם, מדי יום, לאורחי המסעדה שלו. אהרוני, בוגר בית הספר לבישול בטאיוואן, השכיל למזג כאן את מבחר שיטות הבישול הסיניות עם חומרים ישראליים ברובם, או כאלה שניתן כיום להשיג ללא קושי בחנויות המתמחות בכך. ייחודו של הספר בשימוש החדש בטכניקות בישול ובצירופי חומרים, שניתן לאמץ ללא קושי כמטבח הפרטי: כמו עטיפת נתחי עוף בצלופן בטרם טיגון, אידוי אורז ופירות צבעוניים למנת קינוח מרשימה, או הגשת מרק אבטיחים לוהט בתוך קליפת אבטיח.
בגלל אופיו המיוחד של המטבח הסיני, והיעדרם הכמעט מוחלט של מוצרי החלב, ניתן היה לקבץ ממנו למהדורה זו מגוון רב של מתכונים שכולם כשרים, זמינים וקלי הכנה.
כמו כן כללנו בספר, לראשונה, הסברים של ``צעד צעד``, בליווי תצלומים מפורטים, לעישון, אידוי, טיגון, צלייה ויתר שיטות הבישול המרכזיות.
ד``ר דן דאור, מרצה לפילוסופיה סינית באוניברסיטת ת``א, טרח בתחקיר הספרותי-קולינרי והעשיר את הספר במימד נוסף זה של פיוטים ודברי ספרות, המתייחסים לתרבות האכילה העתיקה. את אלה תרגם המקור במיוחד לספר זה. התוצאה היא מתכונים של שאר רוח, חגיגה צבעונית לעין ולחיך.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 98 ₪

*משלוח חינם בקניה מעל 249 ש"ח  

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

40% הנחה על הספר השני
לבשל עם אהרוניס

לבשל עם אהרוניס

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 128 ₪
אהרוני תחנות אוכל בחיי

אהרוני תחנות אוכל בחיי

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
ישראל אהרוני מבשל ממטבחי אסיה

ישראל אהרוני מבשל ממטבחי אסיה

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 108 ₪
תפוחי אדמה

תפוחי אדמה

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 128 ₪
מנות אחרונות (רכה)

מנות אחרונות (רכה)

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 34.9 ₪
KOSHER ITALIAN GOURMET  AHARONI

KOSHER ITALIAN GOURMET AHARONI

ישראל אהרוני
מחיר מכירה מודפס 105 ₪