דף הבית > חנות השמלות של גברת שלטון
חנות השמלות של גברת שלטון

חנות השמלות של גברת שלטון

         

תקציר

מחברת רבי-המכר האור מעל לונדון והילדה האנגלייה האבודה, חוזרת ברומן מרגש ומעורר תקווה על אודות זוג אחיות היורשות את חנות השמלות של אימן בלונדון של מלחמת העולם השנייה.
איזי שלטון תמיד מצאה נחמה בחנות השמלות של אמה, גברת מולי שלטון. העולם המוכר של אופנה, דוגמאות ובדים, משמש עבורה מקלט מהעולם האכזרי והכאוטי ומעניק לה תקווה לעתיד טוב יותר. לעומתה, אחותה סילביה התחתנה עם גבר מתוחכם ועשיר, וניצלה את ההזדמנות לשדרג את מעמדה החברתי ולהתנתק מהחנות המשפחתית.
בעיצומה של המלחמה מולי הולכת במפתיע לעולמה ומורישה את החנות לבנותיה. ההחלטה הזאת מעוררת טינות ישנות בין שתי האחיות, שהקשר ביניהן נותק. אך כשאיזי נאלצת להתגייס לצבא הוד מלכותו, היא מבינה שרק סילביה תוכל להציל את החנות מסגירה. סילביה, מצדה, מבינה שזאת הדרך היחידה להשלים עם אחותה ולהציל את המשפחה מאסון כלכלי.
שתי האחיות מתחילות להתכתב, תחילה רק בעניינים הנוגעים לניהול העסק המשותף, אבל עד מהרה מכתביהן חושפים פצעים ישנים, אהבות חדשות ואת המטען של השושלת המשפחתית לצד האפשרות ליצור התחלות חדשות גם בזמנים חשוכים ביותר.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 98 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

חודש הספר 20% הנחה
הילדה האנגלייה האבודה

הילדה האנגלייה האבודה

גוליה קלי
מחיר מכירה מודפס 78.4 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
חודש הספר 20% הנחה
האור מעל לונדון

האור מעל לונדון

גוליה קלי
מחיר מכירה מודפס 78.4 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
ספר החודש - 39.90 ש"ח
הנערה האיטלקייה

הנערה האיטלקייה

לוסינדה ריילי
מחיר מכירה מודפס 39.9 ₪מחיר מודפס קודם108 ₪
העשירייה הפותחת ב 39.9 ש"ח
הפעמון והלהב

הפעמון והלהב

פאולינה סימונס
מחיר מכירה מודפס 39.9 ₪מחיר מודפס קודם108 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
אני הייתי אנסטסיה

אני הייתי אנסטסיה

אריאל לוהון
מחיר מכירה מודפס 99 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
שחמט בברלין

שחמט בברלין

גיילס מילטון
מחיר מכירה מודפס 108 ₪