דף הבית > נוכחות
נוכחות

נוכחות

         

תקציר

לאורך כל חייו כתב ארתור מילר — מן המחזאים הבולטים של המאה העשרים — גם פרוזה מוערכת. בנוכחות, אוסף סיפוריו האחרונים אשר ראה אור לאחר מותו, מקובצות שש יצירות של אמן בשיא בשלותו, ובהן הוא מפגין יכולת התבוננות עמוקה, אנושיות, אמפתיה ותהומות של געגועים.

בין שלל הדמויות בספר זה: נער בן שלוש־עשרה שחייו משתנים כאשר הוא לוקח לביתו גור כלבים ועובר חניכה מינית אצל האישה שנתנה לו את הכלב; מנהל יהודי של הֶרכב סטפס אמריקאי בברלין המוצא את עצמו מוזמן, רגע לפני מלחמת העולם השנייה, להופיע בפני היטלר בכבודו ובעצמו; סופר מזדקן הסובל ממחסום יצירתי שוכר דוגמנית בתקווה לשוב לחיוניות החושנית של כישרון נעוריו דרך כתיבת יצירה ישירות על עור גופה; ואיש זקן הרואה זוג מתעלס על החוף ומוצף בגל של זיכרונות.

"רגישותו של מילר מתגלה בעוצמה לכל אורך הקובץ." בוסטון גלוב

"הֶבלח של אמן הנושק לעשור התשיעי לחייו, ועדיין שקוע כולו בצד המשונה והבסיסי ביותר של הקיום האנושי — דרכי הפעולה של התשוקה ויישומיה." לוס אנג'לס טיימס

ארתור מילר (2005-1915) היה מגדולי המחזאים של התיאטרון האמריקאי.
ב־1947 כתב את המחזה כולם היו בני שסלל את דרכו להצלחה. ב־1949 זכה בפרס פוליצר על מחזהו הנודע מותו של סוכן , וב־2001 זכה בעיטור קרן הספר הלאומית בעבור תרומה נכבדת לספרות האמריקאית.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 78 ₪

*משלוח חינם בקניה מעל 249 ש"ח  

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

כולם היו בני

כולם היו בני

ארתור מילר
מחיר מכירה מודפס 55 ₪
כולם מנצחים

כולם מנצחים

ארתור מילר
מחיר מכירה מודפס 32 ₪
לאחר הנפילה

לאחר הנפילה

ארתור מילר
מחיר מכירה מודפס 39 ₪
מראה מעל הגשר

מראה מעל הגשר

ארתור מילר
מחיר מכירה מודפס 55 ₪
תקרית בווישי

תקרית בווישי

ארתור מילר
מחיר מכירה מודפס 39 ₪
40% הנחה על הספר השני
כולנו גרים כאן

כולנו גרים כאן

גוגו מויס
מחיר מכירה מודפס 98 ₪