צומת ספרים – 08-9236565 שלוחה 1
בימים א' – ה' בין השעות 08:00-19:00
בוקנט – 08-9236565 שלוחה 2
בימים א' – ה' בין השעות 09:00-17:00
תקציר
תגובות קוראים
לחץ לסגירה
![]() ספרים נוספים שיכולים לעניין אותך
תסתכל עליי דיסקאחרי שני אלבומים מצליחים, להיטים רבים, השתתפות במגוון סדרות טלוויזיה ומופעים מוזיקליים רבים: המחזמר המצליח ´צלילי המוזיקה´, הדרמה המשובחת ´אופוריה´, סדרת הנוער המובילה ´גאליס´, דיבוב סרטי קולנוע ("הלורקס", "בחזרה לארץ עוץ"), שופטת ב´בית ספר למוסיקה´, מנחה ב´אם רק תתן´, רוני דלומי משחררת אלבום חדש ושלישי בו אף כתבה והלחינה את כל השירים בהפקתו המוזיקלית של אורי אבני.
באלבומה הראשון ´רוני דלומי´, ביססה את מעמדה כאחת הזמרות האהובות והמצליחות במוזיקה הישראלית. המאזינים ותחנות הרדיו העניקו לה שנתיים רצופות את התואר "זמרת השנה" ושיריה (´תן´, ´קצת אחרת´, ´כך או כך´) הפכו ללהיטים גדולים במצעדי השנה. באלבומה השני ´תחזיקו´ (´תחזיקו´, ´סתם שני אנשים´, ´שלחי אותו´), חיזקה רוני את מעמדה כזמרת יוצרת. באלבומה זה נחשפנו לעולמה המוזיקלי העשיר והרחב וליכולת היצירה שלה. שירי האלבום השני אף הם הפכו להצלחה גדולה במצעדים דקלון וסגיב כהן בשירי אהובה עוזרי דדקלון וסגיב כהן ביססו את מעמדם כאחד הצמדים המצליחים שיש למוסיקה הישראלית להציע היום .
אלבומם הראשון "פרח המדבר" זכה להשמעות רבות ברדיו ,תשבוחות ופרגון מצד התקשורת. דקלון - מעמודי התווך של המוסיקה הישראלית ים-תיכונית , גדל עם אהובה בכרם התימנים ויש ביניהם קירבה משפחתית ובימים אלה דקלון , אהובה וכל האמנים שיצאו מהכרם מככבים בתוכנית דוקומנטרית שמשודרת בערוץ המוסיקה "מהכרם עד קיסריה" אמנים אלה היוו את הפלטפורמה לכל המוסיקה הים תיכונית .החיבור בין השלושה – דקלון , סגיב כהן ואהובה עוזרי הוא מהמצוינים והמפתיעים שקיימים היום במוסיקה , האלבום החדש בעיבודם של דודו טסה וניר מימון מכיל את מיטב הקלאסיקות של אהובה עוזרי שכתבה והלחינה את רוב שיריה .לצערנו נבצר ממנה לשיר וזכתה לכך שדקלון וסגיב כהן מבצעים את שיריה מתוך כבוד והערכה לאחת היוצרות הגדולות בזמר הישראלי, אהובה מלווה אותם בכלי הנגינה המיוחד הבולבול טרנג. בין השירים המופיעים באלבום: "צלצולי פעמונים", "קול קורא", "עמק הפרחים", "היכן החייל". לא יכול לשכוח מזכרת מסיבוב ההופעותהאלבום כולל עשרה קטעים נדירים ולא מוכרים יחסית שהוקלטו במהלך ההופעות והחזרות של סיבוב ההופעות האחרון של הזמר בן ה-80, ביניהם שני שירים מקוריים, חדשים, הרואים אור לראשונה ושתי גרסאות כסוי.
|