צומת ספרים – 08-9236565 שלוחה 1
בימים א' – ה' בין השעות 08:00-19:00
בוקנט – 08-9236565 שלוחה 2
בימים א' – ה' בין השעות 09:00-17:00
תקציר
תגובות קוראים
לחץ לסגירה
![]() ספרים נוספים שיכולים לעניין אותך
שלושה בברליןשלושה בברלין הוא סיפורו של ביקור הבכורה של דני קרמן בבירת גרמניה. זהו תיאור של המפגש הראשוני שבו יחליטו השניים, דני מצד אחד וברלין מן הצד השני, אם הם מוכנים לקשר רציני, או שייפרדו כידידים. כמו ג´רום ק´ ג´רום ושני חבריו בשלושה בסירה אחת, דני ושני בניו תומר ואורי יוצאים למסע טעימות מרגש וטעון של העיר המסקרנת.
חופשת מחלהחופשת מחלה הוא יומן בדיוני הממוען לפסיכולוגית שיצאה לחופשה והניחה למספרת להתמודד עם חייה בעצמה. כמפלט זמני מן הפרידה מתעדת הגיבורה את מחשבותיה הטורדניות על שערה הנושר ועל יחסיה ההולכים ומתרופפים עם משפחתה, חבריה והגברים שבחייה.
בצל עקבותיהמסע אישי מטלטל ורב תהופוכות , המאלץ את כל אחד מגיבורי הרומן השותפים לסודות , להתעמת עם הצד האפל שבעברם .
נפש הומיהכך נולדה אהבתם הגדולה והבלתי אפשרית של גבר ואישה שלכאורה לא היה דבר שיחבר ביניהם: הוא היה עני, היא הייתה עשירה. הוא היה יהודי, היא הייתה נוצרייה. הוא לא היה גבר מושך, היא הייתה יפהפיה. הוא היה רווק, היא הייתה אשת איש.
כל הסיפוריםהמקום פולין, השנים 1941, 1942... הסיפורים סיפוריהם של אנשים, יהודים, הלכודים במצבים בלתי-אפשריים, נרדפים עד צוואר, ניצודים כחיות, מושפלים, מעונים ומולכים אל המוות
|