צומת ספרים – 08-9236565 שלוחה 1
בימים א' – ה' בין השעות 08:00-19:00
בוקנט – 08-9236565 שלוחה 2
בימים א' – ה' בין השעות 09:00-17:00
תקציר
202 עמודים
"--- בשולי הדרך מרקיבות מכוניות שרופות, שרידים של מעשי ביזה. בסוואנה מסביב רק עצי הבאובב --- בדרך זקן ונער. הם הולכים ומתנודדים --- הם נמלטים מהמלחמה, המלחמה שטימאה את כל ארצם."
סיפורם של טואהיר ומואידינגה, הזקן והנער, נקשר בסיפורה של ארצם מוזמביק, הנתונה במלחמה אינסופית. זהו סיפור של חיפוש זהות אישית, בהיבט הביוגרפי הפשוט כמו גם בהיבט הנפשי הפנימי. מיא קואוטו טווה סיפור אנושי, בתיאורים שהראליזם בהם נמזג בליריות והמציאות מתערבבת בבדיה ובחלום. הספר מתאר את מאבקו של האדם בכוחות של שררה וכיבוש המאיימים להביא כליה על אנושיותו וצלמו. בתוך התוהו ובוהו, ההרס והמוות, מפכים רגשות של אכפתיות, של דאגה לזולת ושל אהבה. תגובות קוראים
לחץ לסגירה
![]() ספרים נוספים שיכולים לעניין אותך
מאחורי היפים לנצחנבחר בסוף 2012 כ"ספר הטוב ביותר של השנה" על ידי מספר העיתונים הגדול ביותר בארצות הברית להריח בושםבשני הסיפורים נשים הן העומדות במרכז. פלובר מפליא לספר את סיפוריהן ומתאר באופן חד ומדוייק את ריגושי האהבה ואת הכאב ועלבון הנטישה שהן חוות ביחסיהן עם הגברים בחייהן.
היתה כאן פעם משפחהבערב החתונה של בתה, עולמה של ג´ון ריד מתמוטט: אסון נורא פוקד את חייה-כל משפחתה נמחקת ברגע אחד.
קבורת חורףמצרים. שנות השישים המוקדמות. בניית סכר אסואן מתקרבת לקיצה, והתוכניות להצפת מאגר המים שלפני הסכר מחייבות פינוי נרחב של אוכלוסייה והצלת האתרים הארכיאולוגים שבסביבה.
![]() אסון מהלךסוף־סוף תוכלו לגלות מה גברים חושבים באמת!
טרביס מדוקס למד שני דברים מאמו לפני מותה: אֱהַב בעוצמה. הילחם בעוצמה גדולה עוד יותר. |