צומת ספרים – 08-9236565 שלוחה 1
בימים א' – ה' בין השעות 08:00-19:00
בוקנט – 08-9236565 שלוחה 2
בימים א' – ה' בין השעות 09:00-17:00
![]() תקציר
למרות מיטב מאמציהם, קרטר וסיידי קיין לא הצליחו למנוע את עלייתו של אפופיס, נחש הכאוס. כעת אפופיס מאיים לבלוע את השמש ולהחריב את העולם. על האח והאחות ומוטל להשמיד את אפופיס אחת ולתמיד - אבל איך יעשו זאת, כשחרטומי בית החיים מפולגים ולוחמים אלה באלה, אלי מצרים בעצמם נתונים להתקפה, ולצידם עומדים רק קומץ ילדים מתלמדים מהבית בברוקלין.
התקווה היחידה היא להפעיל לחש עתיק שעשוי להפוך את צלו של הנחש לנשק נגדו - אלא שהלחש אבד לפני עידן ועידנים. היחידי שיכול לעזור להם הוא חרטום מת שחזר כרוח רפאים; אבל האם החרטום הנקמני יוביל אותם אל צל הנחש, או אל מותם?
בספר זה, השלישי והמסכם בסדרת משפחת קיין והאלים המצריים, מגיעים לשיאם ארועי הסדרה עם כל המתח, האקשן, הגבוה וההומור שלמדנו לצפות להם בספריו של ריק ריירדן. אל תפספסו את סוף העולם.
![]() תגובות קוראים
לחץ לסגירה
![]() ספרים נוספים שיכולים לעניין אותך
הניצוץ שבאפראליאס שייך למעמד האדונים. מגיל צעיר הוא עובר הכשרה באקדמיה הצבאית כדי להפוך לחייל קטלני בשירות האימפריה.
![]() הירושה 4: הירושה (המשך עלילות אראגוזהו הכרך האחרון והמרתק בסדרת הירושה מאת כריסטופר פאוליני. את הספר הראשון בסדרה החל כריסטופר פאוליני לכתוב כשהיה בן חמש־עשרה, בהשפעת אהבתו העזה לפנטזיה ולמדע בדיוני. הסדרה זכתה להצלחה מסחררת, תורגמה ליותר משלושים שפות, הפכה לרב־מכר בינלאומי ועובדה לקולנוע.
החותם השחורבספר השלישי בסדרת ´ספרי הראשית,, קייט, מייקל ואמה עדיין מתקשים להביס את אויבם הרשע המורא-בעת, שרק הולך ומתחזק.
הגולגולת הלוחשתהגולגולת הלוחשת מתרחש בארץ רדופת רוחות, והוא החלק השני בסדרה מצמררת, מלאת מתח, הומור ורוחות רפאים ממש מפחידות.
הקמע 1 - שומרת האבןאבא של אֶמילי ונאבין נהרג בתאונה, אימא שלהם מנסה להתחיל איתם חיים חדשים בבית ישן מאוד - אבל אז היא נעלמת באופן מסתורי.
דרך דלת קטנה במרתף אֶמילי ונאבין עוברים לעולם מקביל, ובו מפלצות קטלניות, יצורים מוזרים, רובוטים משונים וארנב מופלא אחד. שם הם גם מוצאים את הקמע. ![]() פאקס 4 |