דף הבית > כמה טוב להיות פרח קיר עטיפת הסרט
כמה טוב להיות פרח קיר עטיפת הסרט

כמה טוב להיות פרח קיר עטיפת הסרט

         

תקציר

צ´רלי הוא נער בשנתו הראשונה בבית הספר התיכון, שבוחר כמעט במודע לעמוד בשולי החיים - להיות פרח קיר. הוא מניח לכולם לקחת ממנו את מה שיש בו, את עזרתו, אהבתו, כוחותיו. הוא מנסה לברוח מן החיים, אך מופתע לגלות שיש בו רצונות משלו: שהוא אוהב ורוצה שיאהבו אותו, משתוקק ורוצה שישתוקקו אליו.
צ´רלי מספר את סיפורו במכתבים שהוא שולח לאדם שאיננו יודעים מי הוא, מכתבים מצחיקים עד דמעות ומדכאים עד כאב, מכתבים אינטימיים יותר מכל יומן שקראתם מעודכם. במכתבים אלה אנו מתוודעים לא רק לצ´רלי ולמשפחתו, אלא גם לחבריו החדשים סמנתה ופטריק - נער ונערה מבוגרים ממנו הלוקחים אותו תחת חסותם ומלווים אותו בצעדיו הראשונים בחייו כנער מתבגר, בהתנסויותיו במין ובסמים, ובעיקר בעמידה אל מול החיים, שממנה הוא חומק שוב ושוב.
כמה טוב להיות פרח קיר, שנכתב במסורת "התפסן בשדה השיפון", הוא רומן החושף בלשון פשוטה, בוטה לעיתים, את המהויות הבסיסיות של קיומנו - אהבה, בדידות, חברות, ניכור, חיים ומוות.
זהו ספרו הראשון של סטיבן צ´בוסקי, תסריטאי עטור־פרסים המתגורר בניו יורק.


הגולשים ממליצים

״כמה טוב להיות פרח קיר״ מספר על נער בן 15 ששמו צ'ארלי שרק עולה לתיכון אחרי שחברו הטוב התאבד. הסיפור מסופר על ידי המכתבים שצ'ארלי שולח לחבר שלו. הספר כתוב בצורה נורא מעניינת, צ'ארלי מתמודד עם הרבה דברים קשים ומשמחים, אני חושבת שכל נער/ נערה ייהנו מהספר הזה ילמדו ממנו ויזדהו עם צ'ארלי.

נויה, ראשון לציון.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 70.4 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 88

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

כל האמהות האחרות שונאות אותי

כל האמהות האחרות שונאות אותי

שרה הרמן
מחיר מכירה מודפס 104 ₪
הגירושים

הגירושים

מואה הרנגן
מחיר מכירה מודפס 104 ₪
קו אורך דם או אדום של ערב במערב

קו אורך דם או אדום של ערב במערב

קורמאק מקארתי
מחיר מכירה מודפס 92 ₪
סכין

סכין

סלמאן רושדי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
הבחורה שיצאה מבין הדפים

הבחורה שיצאה מבין הדפים

גיום מוסו
מחיר מכירה מודפס 106 ₪
זה לא מה שרציתי

זה לא מה שרציתי

גני דנסון
מחיר מכירה מודפס 98 ₪