דף הבית > אחסון קר
אחסון קר

אחסון קר

5 1
         

תקציר

רוברטו דיאז נשלח מטעם הפנטגון לחקור חשד למתקפה ביוכימית. כשהגיע למקוםסוף העולם ועוד קצת שמאלהגילה משהו גרוע בהרבה: אורגניזם חי שהגיע מהחלל החיצון ומסוגל להביא להכחדת החיים על פני כדור הארץ. רוברטו דיאז היה בטוח שהשתלט על המצב כשקבר את שיירי הפטרייה הקטלנית באחסון קר, עמוק בתוך האדמה. הוא היה רגוע. בערך.

עשרות שנים אחר כך מגיע טלפון בשעת לילה מאוחרת. משהו מוזר קורה במתקן האחסון. אולי זאת ההתחממות הגלובלית, אבל הפטרייה מצאה דרך להימלט והיא מתפשטת ומחסלת כל מה שבדרכה. רק דיאז יודע איך לעצור אותה.

דיאז הקשיש חוצה את ארה"ב כשגורל האנושות כולה על כתפיו מוכות השיגרון. בינתיים במתקן מנסים שני מאבטחיםעציר לשעבר ואם חד הוריתלעצור את התפשטות הפטרייה. לאורך לילה של אימה והרפתקאות מנסים שלושתם להציל את העולם באומץ, הומור ולא מעט מזל. השאלה אם זה יספיק.

אחסון קר הוא ספרו הראשון של דיוויד קופ, תסריטאי הוליוודי מצליח שחתום בין היתר על "פארק היורה". הוא הוציא תחת ידיו ספר קצבי ומותח להדהים.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 78.4 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 98

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

מבצע - 49 ש"ח
כיבוי אורות

כיבוי אורות

דייוויד קופ
מחיר מכירה מודפס 49 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
דרמה על חוף הים

דרמה על חוף הים

בלזק אונורה דה
מחיר מכירה מודפס 59 ₪
אלזי בניו יורק

אלזי בניו יורק

או הנרי
מחיר מכירה מודפס 64 ₪
מבצע - 149 ש"ח
האגף הרביעי - כריכה קשה

האגף הרביעי - כריכה קשה

רבקה יארוס
מחיר מכירה מודפס 149 ₪מחיר מודפס קודם189 ₪
התופת

התופת

הנרי ברבוס
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
גלריה דבל שיחות עם אמנים

גלריה דבל שיחות עם אמנים

ולדימיר סולוביוב
מחיר מכירה מודפס 98 ₪