דף הבית > האטלס הקצר של מגדלורי סוף העולם
האטלס הקצר של מגדלורי סוף העולם

האטלס הקצר של מגדלורי סוף העולם

         

תקציר

מסע יוצא דופן
גאוגרפי וספרותי
דרך המגדלורים
המבודדים ביותר על פני כדור הארץ

“הספר הזה אינו רק ספר על אודות מגדלורים, הוא גם דרך לראות את עצמנו נשקפים במראה של המצב האנושי, לשאול את עצמנו באשר לחוויית החיים בבדידות, להכיר בתלות של האחרים באתגר ההישרדות, לחקור את מיני הסבל והגדולה שאנו מסוגלים להגיע אליהם בתנאים קיצוניים.”
כך כותב גונסאלס מסיאס, שאסף את סיפוריהם המופלאים של 3 מגדלורים, אשר הוצבו בכל רחבי הגלובוס כדי לסייע בדרכן 4 של ספינות. המגדלורים, שחלק מהם הוסבו לפעולה אוטומטית ופועלים עד היום, היו בית ומקום עבודה לגברים ולנשים, שבמקרים רבים נותרו אלמונים.
האטלס הקצר של מגדלורי סוף העולם מספר את סיפוריהם של הגיבורים הללו, שנלחמו להעניק אור בתנאים שהיו לפעמים קשים מנשוא, עד כי לעתים עלו להם בחייהם. לספר מצורפים שרטוטי המגדלורים, ולצדם פרטים על דרך הקמתם ועל האופן שבו הם פועלים.
חוסֶֹה לוּאִיס גוֹנְסָאלֶס מַסִיאָס, אמן ומעצב, יליד 1973 , חי בליאון, ספרד.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 98 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

שולחנות ערוכים

שולחנות ערוכים

זאב וייס
מחיר מכירה מודפס 128 ₪
פופוליזם ומעמדות עממיים בישראל

פופוליזם ומעמדות עממיים בישראל

עופר סיטבון
מחיר מכירה מודפס 109 ₪
40% הנחה על הספר השני
סוגר מעגלים

סוגר מעגלים

דוד דר בן-בסט
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
40% הנחה על הספר השני
האונייה

האונייה

דיוויד גראן
מחיר מכירה מודפס 108 ₪
מאמע לשון

מאמע לשון

מאיה גז
מחיר מכירה מודפס 59 ₪
חינוך במלחמה ושלום

חינוך במלחמה ושלום

יורם הרפז
מחיר מכירה מודפס 96 ₪