דף הבית > הנכדה שלא אהבה את סבא שלה
הנכדה שלא אהבה את סבא שלה

הנכדה שלא אהבה את סבא שלה

         

תקציר

האם יתכן שנכדה באמת לא תאהב את סבא שלה? האם כל הילדים מבטאים אהבה באותה צורה? איך השימוש בהומור, גם במצבים רציניים, יכול לשנות את התגובות, לפוגג מתחים ולרכך קונפליקט?

הספר נכתב בעקבות מקרים אמיתיים שסבא דובי נתקל בהם בהתנהגותה של נכדה אחת מיוחדת מבין ארבע נכדותיו. נכון שלכל ילדה אופי משלה, עצמאי, נפלא ושונה, אך מגיל צעיר מאוד בלטה התנהגות מסוימת של אחת מהן והיא שנתנה את ההשראה לכתיבת הספר. ההומור מלווה את הספר לכל  אורכו וממחיש את כוחו וחשיבותו בפתרון מצבים של כעס, ריב, מועקה או התעקשות.

 

הכותב, דובי גל, חלם מילדות להיות שחקן והחל להגשים את חלומו בשירות הצבאי, בלהקת פיקוד צפון. מאז, לאורך יותר מחמישים  שנה הוא פעיל על הבמות ובמסכי הקולנוע והטלוויזיה. בין השאר שיחק במחזות "נפוליאון – חי או מת" של ניסים אלוני ו"פֶּר-גִינְט" של הנריק איבסן בהבימה, והשתתף במופעים סאטיריים ובהצגות בידור. גל היה מכוכבי תוכנית הסאטירה המיתולוגית "ניקוי ראש" וכתב, ביים ושיחק בסרטים. אחד הסרטים האהובים על הילדים היה "מלך הסלים", שדובי גל כתב, ביים וגם שיחק בו בתפקיד הראשי. כן הוא משחק את קריוס בהצגה הוותיקה והמוערכת לילדים "קריוס ובקטוס", מ-1982 ועד היום.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 54 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

40% הנחה על הספר השני
לילו וסטיץ הקומיקס 2

לילו וסטיץ הקומיקס 2

 
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
הקיפוד בערפל

הקיפוד בערפל

סרגי קוזלוב
מחיר מכירה מודפס 197 ₪
החברים של יולי

החברים של יולי

ברק משה
מחיר מכירה מודפס 45 ₪
בדיקה

בדיקה

מיכל איסרוף
מחיר מכירה מודפס 1 ₪
עולם מסתורי

עולם מסתורי

וגן פאט
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
שאלה טיפשית אין דבר כזה

שאלה טיפשית אין דבר כזה

מייק רמפטון
מחיר מכירה מודפס 125 ₪