דף הבית > הסבתא או הסבא שלא הכרתם
הסבתא או הסבא שלא הכרתם

הסבתא או הסבא שלא הכרתם

         

תקציר

הסיפור נכתב עבור נכדים שלא זכו להכיר את סביהם שנפטרו בטרם עת. הוא מגשר על הזמן ומעניק הצצה לעולמם – עולם של אהבה, ערכים וזיכרונות.
דרך המילים נפרשת כמיהה עמוקה: הרצון להכיר את הנכדים, לחלוק עימם סיפורים ותובנות על החיים. זהו מסע אינטימי ומרגש עבור הנכדים והוריהם, המאפשר להם להרגיש את נוכחות הסבים, גם אם אינם עוד פיזית.
הסיפור עוסק בשייכות משפחתית ובכוחו של הזיכרון לשמר את תחושת הביחד. הוא נולד מתוך געגוע לבעל אהוב שלא זכה לראות את ילדיו מקימים משפחות. התקווה היא שהמילים הללו ישמרו את זכרו ויעניקו לנכדיו היכרות חיה עם הסבא שמעולם לא פגשו – אך תמיד יישאר בליבם.
ספר זה הוא ספרה הראשון של ד"ר אמירה כהן, אחות בכירה שעסקה בתחומי הסיעוד והטיפול התומך וכיהנה כמפקחת קלינית במרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא). בעשורים האחרונים הקדישה את חייה המקצועיים לליווי מטופלים ובני משפחותיהם ברגעים הקשים והרגישים ביותר – כולל ליווי תהליכי פְּרֵדָה, אובדן ושכול. שילוב של מקצועיות ורגישות הביא אותה לפתח תוכניות תמיכה לצוותים רפואיים ולעמוד בחזית העשייה האנושית במערכת הבריאות הישראלית.
את הספר כתבה בעקבות האובדן האישי של בעלה, מתוך כמיהה להנחיל את זכרו לנכדיהם – שמעולם לא זכו להכירו. דרך המילים היא יוצרת גשר של אהבה בין דורות ומזמינה את הקוראים לשהות רגע בתוך הרגש, הזיכרון והחיים שממשיכים.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 39.2 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 49

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

הזנב של שיבו

הזנב של שיבו

טס תומאס
מחיר מכירה מודפס 78 ₪
יד ביד בממד של ליעד

יד ביד בממד של ליעד

מור לויט-סימן-טוב
מחיר מכירה מודפס 78 ₪
לומר מה אני באמת רוצה

לומר מה אני באמת רוצה

יעל פדר
מחיר מכירה מודפס 99 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
צהלה במרפאה

צהלה במרפאה

ספי עודי
מחיר מכירה מודפס 68 ₪
לט מלאכות לקטנטנים

לט מלאכות לקטנטנים

 
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
חברים בספארי

חברים בספארי

 
מחיר מכירה מודפס 79 ₪