דף הבית > הצילו הילד התמחשב
הצילו הילד התמחשב

הצילו הילד התמחשב

         

תקציר

איך משפיעים המחשבים על מוחות ילדנו - לטוב ולרע

הורים רבים מאמינים כי המחשבים חיוניים ללמידה לילדיהם, מעטים מודעים לסכנת ההתמכרות.
ספר פרובוקטיבי וחשוב זה ממליץ לנו לשוב ולבחון את מטרתונו החינוכיות. הוא גם מזהיר אותנו מפני הסכנה שבמחשבים - מחשבים עשויים לעכב, ולאו דווקא לשפר, את יכולת הלמידה של הילד ואת התפתחותו.
ד``ר ג`יין מ. הילי עבדה כמחנכת במשך למעלה משלושים וחמש שנה וניהלה בית ספר יסודי. היא בילתה מאות שעות בשיחות עם מנהלים, עם מורים, עם הורים ועם תלמידים כדי להעריך בצורה מאוזנת את תרומתם של המחשבים בבית הספר ובבית.
בספר זה היא בוחנת את היתרונות ואת החסרונות של השימוש במחשבים על ידי ילדים וטוענת כי אין להכניס מחשבים לשימוש לפני הכיתות הבינוניות של בית הספר היסודי.
הספר בודק גם את השפעת המחשבים על בריאות הילדים, על התפתחות מוחם, על יצירתיותם ועל צורכיהם הרגשיים והחברתיים. הוא דן גם בשאלה מתי ואיך לכבות את המחשב כדי שהילדים יוכלו להמשיך ולקרוא ולחשוב.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות
אזל זמנית

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

סיפור אהבה בניו יורק

סיפור אהבה בניו יורק

דוד בן-בסט
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
מכירה מוקדמת - 69 ש"ח
המדריך לאושר הפשוט

המדריך לאושר הפשוט

יאנה דרום
מחיר מכירה מודפס 69 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
היסטוריות של טבע

היסטוריות של טבע

פרימו לוי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
דרגות שונות של הסתרה

דרגות שונות של הסתרה

מירה רן
מחיר מכירה מודפס 87 ₪
הביתה הלוך חזור

הביתה הלוך חזור

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
רסיסי לילה

רסיסי לילה

אילה דקל
מחיר מכירה מודפס 98 ₪