דף הבית > לבשל עם יעל
לבשל עם יעל

לבשל עם יעל

5 1
         

תקציר

לבשל עם יעל הוא ספרה הראשון של יעל גרטי, בשלנית ואופה, בעלת המדור הפופולרי "לבשל עם יעל" בערוץ האוכל של אתר ynet. הספר מביא את המתכונים שזכו לשבחים מפי הקוראים, לצד מתכונים חדשים.

רוב המתכונים מבוססים על חומרים טבעיים וטריים, שאפשר להשיג בכל סופרמרקט, וכולם צמחוניים. המתכונים הוכנו במטבח ביתי קטן וצנוע, כך שאין צורך להיות שף או להצטייד בכלים מיוחדים כדי להכינם. לצד כל מתכון מופיעים טיפים להצלחתו, כדי שכל בשלן או אופה מתחיל יצליח בהכנתו.

סלט קולרבי עם סומאק ופיסטוקים; לחמניות צימוקים; מרק עגבניות צלויות, שעועית לבנה ופלפל חריף; אורז פרא עם תרד, עגבניות, צנוברים וצימוקים; תפוחי אדמה אפויים עם זרעי כוסברה וזרעי חרדל; עוגת דבש עם תמרים, תפוחים ואגוזים; עוגיות שוקולד לבן, חמוציות ואגוזי מקדמיה כל המתכונים הללו ממתינים לכם בספר, רובם קלים להכנה, ובכולם יש "טוויסט" קטן שהופך אותם למיוחדים ומעניינים.

מה חשבו הקוראים? 1 ביקורות
         
19/4/2024 14:52
5
אני אוהבת את המתכונים של יעל. בעיקר את המרקים.

מחיר באתר: 98 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

פסח בקלי קלות

פסח בקלי קלות

אביגיל מייזליק
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
מבצע - 49 ש"ח
מבשלים ואופים עם שמרים

מבשלים ואופים עם שמרים

רון יוחננוב
מחיר מכירה מודפס 49 ₪מחיר מודפס קודם99 ₪
מסמרקנד באהבה

מסמרקנד באהבה

נסימוב נינה
מחיר מכירה מודפס 69 ₪
חודש הספר - 20% הנחה
מתוק ובריא

מתוק ובריא

אביגיל מייזליק
מחיר מכירה מודפס 102.4 ₪מחיר מודפס קודם128 ₪
מבצע - 70 ש"ח
מותר ואפשר

מותר ואפשר

מאיה ד"ר רוזמן
מחיר מכירה מודפס 70 ₪מחיר מודפס קודם128 ₪
בישול מלא חיים

בישול מלא חיים

הרשטיין יוטקה
מחיר מכירה מודפס 98 ₪