דף הבית > לגעת בחיים
לגעת בחיים

לגעת בחיים

         

תקציר

האם התנ"ך באמת היה?
מתי מותר ואף מומלץ לשקר?
כיצד להתמודד עם נכות פיזית או עם מחלת נפש?
איך מוצאים אהבת אמת?
ומה לעשות מול מלאך המוות?
עם השאלות המטלטלות הללו ועם רבות אחרות, מתמודד באומץ הספר שלפניכם.
מתוך עשרות אלפי שאלות שקיבל הרב יוני לביא במשך עשרים השנים האחרונות, נבחרו עשרים וחמישה הנושאים המאתגרים והמעניינים ביותר. הם עוסקים באמונה ובכפירה, במוסר ובמודרנה, ברווקות, בקשר הזוגי ובהורות. הם מדברים על הטוב והיפה שבחיים, אך גם על הצדדים האפלים והכואבים שבהם. בכל נושא מוצגות השאלות הבוערות שעלו מן השטח. לאחר מכן פותחים צוהר אל מבט רחב ועמוק יותר על הנושא, ומשם שבים אל השואלים ונותנים מענה בהיר לדילמות שלהם.
הספר לגעת בחיים משלב עקרונות וכלים מעשיים, נקודת מבט אישית עם חוכמת החיים היהודית. כל מי שמעוניין להתמודד באופן עמוק עם אתגרי החיים מוזמן למסע מרתק שייתן בידיו את התובנות והכלים לחיות גם את חייו שלו באופן טוב ונכון יותר.
הרב יוני לביא הוא איש חינוך עתיר ניסיון וממקימי הקו החם לנוער "חברים מקשיבים". הוא עומד בראש ארגון "קהלים", מרצה מדי שנה בפני עשרות אלפי אנשים ומשמש כתובת לפניות רבות של בני נוער, הורים ואנשי חינוך. הוא גר בפתח תקווה, נשוי ואב לחמישה. ספריו עוסקים בחיבור המופלא והמאתגר בין התורה לחיים, ובהם סדרת רבי־המכר היי הרב והספר שאלות מהלב שלי לילדים. זהו ספרו החמישי, ובו הוא פונה לקהל הבוגר.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות
אזל זמנית

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

מבצע - 62 ש"ח
היי רב 3

היי רב 3

יוני הרב לביא
מחיר מכירה מודפס 62 ₪מחיר מודפס קודם118 ₪
אם הבנים שמחה

אם הבנים שמחה

 
מחיר מכירה מודפס 65 ₪
ירושלים של זהב

ירושלים של זהב

אביטל בדש
מחיר מכירה מודפס 55 ₪
בזכותה של ארץ ישראל

בזכותה של ארץ ישראל

אביטל בדש
מחיר מכירה מודפס 79 ₪
פני הדור

פני הדור

אלי שיינפלד
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
המכילתות לפרשת יתרו

המכילתות לפרשת יתרו

יצחק מנחם כהנא
מחיר מכירה מודפס 128 ₪