דף הבית > להוביל לשינוי
להוביל לשינוי

להוביל לשינוי

         

תקציר

תכנית פעולה מהמומחה המוביל בעולם בתחום המנהיגות

"קצב השינויים לא יואט בעתיד הנראה לעין. אדרבה, יש להניח שהתחרות ברוב הענפים תצבור תאוצה מוגברת בעשרות השנים הקרובות" מתוך "להוביל לשינוי "

מה צריך לעשות כדי להצעיד ארגונים בהצלחה אל המאה העשרים-ואחת? ג'ון קוטר, המומחה המוערך בעולם בתחום המנהיגות בעסקים, כתב ספר גדוש מידע רב-חשיבות, כשהוא מסתמך על עשרים-וחמש שנות ניסיון ועל לקחים שהפיק מניתוח הישגיהם של עשרות ארגונים ועסקים.

קוטר טוען בספרו כי בשנים הקרובות תלך ותגבר הדרישה מארגונים וחברות להשתנות, ואולם מסתבר שהשיטות שמנהלים השתמשו בהן בעבר כדי להפוך את החברות שלהם למתחרות חזקות יותר - ניהול איכות כוללת, עיצוב מחדש, צמצומים, ארגון מחדש, שינוי תרבות ומהפכים - לא הניבו בדרך-כלל פירות, מפני שאין ביכולתן לשנות התנהגות.

הספר "להוביל לשינוי" חוזר ומדגיש פעם אחר פעם את הצורך החיוני במנהיגות כדי לחולל שינוי, ומציג את המודלים שעל מנהיגי השינוי לפעול על פיהם ואת התהליך בן שמונת השלבים שכל ארגון חייב לעבור על מנת להשיג את מטרותיו. הספר הוא נכס רב-חשיבות שניתן ליישם את לקחיו הלכה למעשה, לכל מי שמעוניין לחולל שינויים בארגונו, והוא מעניק לקוראים הזדמנות פז לפגוש רב-אמן בתחום המנהיגות בדורנו.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 94.4 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 118

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

פתוחים לעבודה

פתוחים לעבודה

ריאן רוסלנסקי
מחיר מכירה מודפס 104 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
ואז מה.

ואז מה.

ליאור טומשין
מחיר מכירה מודפס 106 ₪ מודפס
50% הנחה בקניית 3 ספרים
כשהמוצר לא מוכר את עצמו

כשהמוצר לא מוכר את עצמו

אליאב אללוף
מחיר מכירה מודפס 106 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
מנהיגות בשחקים

מנהיגות בשחקים

דייב ברק
מחיר מכירה מודפס 112 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
דרכה של אנבידיה

דרכה של אנבידיה

טאי קים
מחיר מכירה מודפס 119 ₪
50% הנחה בקניית 3 ספרים
אמנות הדיבור

אמנות הדיבור

מייקל-צ'אד הפנר
מחיר מכירה מודפס 109 ₪