
סבתא על קורקינט
תקציר
סבתא על קורקינט הוא ספר ילדים פוסט פמיניסטי משנה תודעה חברתית, מגדרית ושובר סטריאוטיפ גילנות הרווח בחברה המודרנית.
סבתא על קורקינט, סיפור מרתק ומשעשע המביא בקלילות שובת לב, התבוננות חדשה של ילדים וילדות בגיל השלישי החדש, מבעד לסיפור המסופר בגובה העיניים.
סבתא על קורקינט, סיפור מחורז, רענן ומצחיק. ספר אחר, מתחדש ומפתיע, כדרכה של הסופרת בכל ספריה.
הפעם היא טומנת מסרים חברתיים בריאים. לתודעה חברתית נטולת גילנות, לסביבה ירוקה, לשוויון בין המינים והמגדרים ולסביבה חברתית אוהדת וסובלנית.
בסיפור פוסט פמיניסטי מכוון וידידותי, מספרת ציפי שחרור, בעיני הילדה שלה, סיפור עירוני חדש, ומתפעמת מסבתא מגניבה, נטולת גיל הקונה לה יום אחד קורקינט יד שנייה.
ובעלילה לא צפויה ומפתיעה, היא רוכבת ללא הפסקה בכל שבילי הכרך, בתנועה, בתנופה וברעננות יחד עם חיות המחמד שלה. כשבדרכה הרפתקאות מפתיעות, לא צפויות.
ובמסעותיה ברחבי הכרך ל גבי הקורקינט, שוברת ניכור חברתי עירוני, כשהיא מברכת ומתיידדת עם כל עובר ושב וכל בעל כנף...ללא כל פניה מגדרית, שאף הקורקינט שלה לדידה הינו חבר. חברה.
סבתא על קורקינט הוא סיפור ירוק (שאף עטיפתו ירוקה), משעשע, תיאטרלי, ידידותי לסביבה ומשנה תודעה.
סבתא על קורקינט, הוא ספר שנכתב לילדים ועם זאת הוא נטול גיל והשתייכות.
הספר מלווה באיורים צבעוניים יפהפיים ומאירי עיניים של המאיירת ליזט גרוסברד
סבתא על קורקינט, ספר ילדים חדש מאת הסופרת והמשוררת עטורת הפרסים , ציפי שחרור.
זהו ספרה ה-20 לילדים ולנוער. וה-40 במניין כל ספריה.