דף הבית > סקס בעתיד
סקס בעתיד

סקס בעתיד

         

תקציר

אם ובנה יושבים במסעדת רבייה ובוחרים את בת הזוג האידאלית ללדת בשבילם מבסיס נתונים באינטרנט # זוג חשוך ילדים משלם לאם פונדקאית כדי שתלד את ילדם ותומך בילד שכבר יש לה # גבר שאינו מייצר זרע כלל מביא לעולם ילדים # אם שכולה מזמינה שכפול גנטי של בתה המתה # שני גברים מביאים לעולם ילד שנהרה למענם ברחמה של ידידה.

נשמע לכם דמיוני?
רובין בייקר מפנה את תשומת לבנו לעולם המפתיע של הרבייה העתידנית. עם הגיענו לאלף הבא, משתנים פתאום במובנים רבים גורמים ביולוגיים בסיסיים שעיצבו את התנהגות הרבייה שלנו במשך מיליוני שנים.

בייקר מתאר עולם שבו צירוף של הפריה חוץ-גופית ופונדקאות מבשרים את קץ העקרות, ועמו את הצורך הקדום בקשרים בין גברים לבין נשים. בעולם כזה, לא יזדקקו גברים עוד לזרע כדי להתרבות. משפחות ייווצרו בהפריה מלאכותית ובשכפול, ורק אלה שלא יוכלו להרשות לעצמם את הטכנולוגיה החדשה ימשיכו להביא ילדים לעולם בדרך הטבעית.

באמצעות סצנות דרמטיות ממחיש המחבר איך יכולים שינויים חברתיים וטכנולוגיים להשפיע על ההתנהגות שלנו ועל הקשרים הזוגיים. ההתפתחויות הטכנולוגיות האלה קיימות כבר היום והעתיד של המדע הבדיוני כבר עומד בפתח.
לכן, אפשר לקרוא את הספר הזה כמדע בדיוני אבל בעולם החדש והמופלא של הרבייה האנושית, אין זו שאלה של "אם",
אלא של "מתי".

ד"ר רובין בייקר, מרצה לזואולוגיה
במחלקה למדעי הביולוגיה
באוניברסיטת מנצ´סטר בין השנים
1996-1980, פרסם למעלה ממאה
מאמרים מדעיים וספרים רבים.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 88 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

בין שני עצים

בין שני עצים

אביטל דימנט-ליטוין
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
כפר באפלה

כפר באפלה

רפאל בן-חיים
מחיר מכירה מודפס 80 ₪
בדיקה

בדיקה

שרי אלפי-ניסן
מחיר מכירה מודפס 1 ₪
ליל האחרית

ליל האחרית

שריאל שני
מחיר מכירה מודפס 72 ₪
כלור

כלור

אסא אופק
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
קנאה ירוקת עיניים

קנאה ירוקת עיניים

שולה ברנע
מחיר מכירה מודפס 72 ₪