דף הבית > ענבל ונועה בארץ של אנוביס
ענבל ונועה בארץ של אנוביס

ענבל ונועה בארץ של אנוביס

         

תקציר

"לאחר שלושה ימים בים הם הגיעו ללא בעיות לארץ גושֶן שבמצרים. הם ירדו מְסירות המפרש, ומשם נסעו וחצו כפרים רבים בעגלות בקר. הם עברו דרך ערים גדולות ויפות מאוד, שדות מלאים בקני סוף וּבִיצות. הם ראו פַלַאחים שעבדו את האדמות, לבושים בטוניקות ובדים שכיסו את ראשם, ונשים שנשאו מְכָלֵי מים גדולים על ראשן. האנשים בדרך נראו ידידותיים – הם נפנפו בידיהם לשלום כאשר השיירה עברה לידם. הם ראו חיות רבות – תרנגולים, כלבים, פרות, ברווזים, וחיות משק אחרות. בכל סיטואציה אחרת זו הייתה חוויה מרתקת, במיוחד לילדים שבשיירה, אך הפחד מהדרך ומהלא-נודע היה באוויר. השיירה המשיכה ליעד הבא, העיר תֵבַאיי".

בספר תכירו אנשים שחיים בתבאיי שבמצרים העתיקה, וייקח אתכם למסע לנוביה, תימן, ולגליל שבארץ ישראל.

תפגשו במסע שלושה עבדים יהודים, ענבל, נועה, ואפרים, שהגיעו למצרים בדרכים עקלקלות – ענבל ונועה נחטפו מכפר תימני קטן ופשוט, ומצאו את דרכן לארמון של איש עשיר בתבאיי, ואפרים, שעלה עם אביו לארץ מצרים כשהיה קטן, כי רצו עתיד טוב יותר, ומצאו את עצמם עובדים בעבודות פָרֶך בבניית הפירמידות.

תכירו גם את גנרל קמנוואטי, שהפך להיות האדם הכי חשוב במצרים, אחרי ששחרר את מצרים מפרעה אכזרי, ועוד דמויות מעניינות.

על כולם משגיחים האלים המצריים, ובעיקר האלה חתחור, שמייצגת את היופי והאהבה, והאל אנוביס, שומר המתים, שנותן עצה, ומדריך בעת צרה.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 70 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

לדרך סיפורים שירים ותובנות

לדרך סיפורים שירים ותובנות

אלי כהן
מחיר מכירה מודפס 99 ₪
מצעד הבהמות

מצעד הבהמות

דולב מור
מחיר מכירה מודפס 88 ₪
שורשים בשמים

שורשים בשמים

משה רם
מחיר מכירה מודפס 76 ₪
החותר

החותר

ארי שועלי
מחיר מכירה מודפס 75 ₪
גורמים חתרניים סיפורים מארגנטינה

גורמים חתרניים סיפורים מארגנטינה

 
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
מחוץ לתחום

מחוץ לתחום

מ קינן
מחיר מכירה מודפס 98 ₪