דף הבית > פרחים בקנה
פרחים בקנה

פרחים בקנה

4.33333333333333 9
         

תקציר

מה עובר על צה"ל? הצבא שהיה מותג בינלאומי לניצחון בכל מחיר, והכניע צבאות גדולים ממנו בזכות אמונה עיקשת בצדקת הדרך, חתירה למגע ומסירות נפש, נמצא בשני העשורים האחרונים במשבר: הבעיה אינה מחסור בציוד לחימה חדיש או במודיעין איכותי, אלא בכך שהרוח הצה"לית הולכת ונהיית שפופה, מסופקת ואכולת רגשות אשמה.
הספר הזה ייקח אתכם למסע שמתחיל ברגע שצה"ל הפך מפרה קדושה לזירת היאבקות פוליטית. הוא יראה לכם איך, בניסיון לתת מענה רציני לאתגרים האמיתיים העומדים לפניו, הכניס הצבא מהדלת הראשית גופים ששמו להם למטרה לפגוע ביכולתו לנצח, והטמיעו בו ערכים אנטי-ציוניים ואנטי-צבאיים. זהו ספר חובה לכל מי שמאמין שתפקיד הצבא לשמור על ביטחון ישראל במקצועיות, בערכיות וללא פשרות.

● מתי הפך המושג "הכרעה" למילה גסה?
● מדוע התקשו מפקדי מלחמת לבנון השנייה להבין את הפקודות שניתנו להם?
● כיצד ולמה הופרט החינוך הצה"לי לידי מכונים אזרחיים שנויים במחלוקת?
● ומה מסתתר מאחורי המאבק הפמיניסטי לשירות משותף?

נוה דרומי היא מנהלת פורום המזרח התיכון ישראל, אשת תקשורת ופובליציסטית החוקרת את קשרי החברה‐צבא, את יחסי ישראל-ארה"ב ואת הרטוריקה האוטו-אנטישמית. דרומי גדלה בקריית-טבעון, והיא אם לשתי בנות.

מה חשבו הקוראים? 1 ביקורות
         
25/2/2024 21:36
5
ספר מעולה כתוב יפה.. כן ירבו ספרים וסופרים אמיתיים

מחיר באתר: 96 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

738 ימים אב במסע

738 ימים אב במסע

 
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
גנוסייד ויחסים בין לאומיים

גנוסייד ויחסים בין לאומיים

מרטין שו
מחיר מכירה מודפס 119 ₪
המזרחי החדש

המזרחי החדש

יפעת מואס
מחיר מכירה מודפס 108 ₪
לשרוד את השסע

לשרוד את השסע

אסף מידני
מחיר מכירה מודפס 106 ₪
40% הנחה על ספר שני
עידן הניצחון

עידן הניצחון

פיט הגסת
מחיר מכירה מודפס 68 ₪
40% הנחה על ספר שני
מדינת הישראלים

מדינת הישראלים

אבנר בן-זקן
מחיר מכירה מודפס 72 ₪