דף הבית > ריסט
ריסט
5 1
         

תקציר

אירוע מסתורי גובה את חייהם של עשרות בני אדם בפאב תל אביבי. הסיבה הרשמית היא הרעלת מזון, אבל בנתיחות שלאחר המוות מתגלה תרחיש האימים של מערכת הביטחון – חשד לפיגוע ביולוגי.

החקירה מוטלת על כתפיו של ירון תדהר, חוקר לשעבר במכון הביולוגי, שנדרש לחזור אל המקום שבו נפצע בתאונת מעבדה מחרידה, כדי לפענח ממה בדיוק נפגעו הקורבנות בתל אביב. האם הייתה זו תאונה או פעולה מכוונת? מעשה טירוף של אדם בודד או ניסוי כלים של מדינה עוינת לפני פיגוע משמעותי? בעולם שבו מעצמות מפתחות נשק בלתי קונבנציונלי, ירון נחרד לגלות עד כמה חשופה האוכלוסייה בישראל לתקיפה שאיש לא מאמין שעלולה להתרחש.

מול ירון נמצא יריב מסתורי ומתוחכם, רב אמצעים ויכולות, שהגה תוכנית שטנית – הריסֵט הגדול – שמטרתה להרוג מיליוני אנשים בתוך שעות ספורות, כדי לאתחל מחדש את המדינה. קרב המוחות בינו לבין ירון ידרוש משניהם ללכת עד הקצה ולסכן את כל מה שחשוב להם, בדרכם להתנגשות הבלתי נמנעת, שבה רק אחד מהם יכול לנצח – ואולי גם להישאר בחיים.

ריסט הוא מותחן קצבי ומסחרר, רב תהפוכות ורחב יריעה, הנע בין מעבדות המכון הביולוגי בנס ציונה, ישיבות הקבינט המדיני־ביטחוני ותעשיית הביוטק המשגשגת בלוס אנג'לס. הספר חושף את הקלות שבה מידע רגיש דולף והופך לכלי הרס, ואת הסכנה הקיומית האורבת לאנושות בכל רגע ובכל מקום – נשק ביולוגי.

ריסט הוא ספרו השלישי של דני גרינברג, איש היי-טק ומחבר רבי המכר אקזיט וצעד גדול מדי, שראו אור בסלע ספרים וזכו לשבחי הביקורת.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 49 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 98

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

צעד גדול מדי

צעד גדול מדי

דני גרינברג
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
מבצע - 49 ש"ח
אקזיט

אקזיט

דני גרינברג
מחיר מכירה מודפס 49 ₪מחיר מודפס קודם89 ₪
להציל את יובל

להציל את יובל

גל אמיר
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
נפשך

נפשך

שמעון-שי שוקרון
מחיר מכירה מודפס 75 ₪
מעטפה לבנה

מעטפה לבנה

יוסי ריבלין
מחיר מכירה מודפס 86 ₪
בנעליים שלה

בנעליים שלה

לאה מוריה
מחיר מכירה מודפס 79 ₪