דף הבית > יסתובב לו העולם הגדול
יסתובב לו העולם הגדול

יסתובב לו העולם הגדול

         

תקציר

זה היה "אחד מאותם ימים לא רגילים שנותנים משמעות לשִפעת הימים הרגילים. לניו יורק יש דרך משלה: מפעם לפעם היא מנערת את נשמתה וחושפת אותה. תוקפת אותך בדימוי, ביום, בפשע, באימה, או ביופי שהמחשבה מתקשה להילפף סביבו עד שאין לך אלא לנוד בראשך בתדהמה."

ב-7 באוגוסט 1974 הלך הלוליין פיליפ פֶּטי על חבל בין מגדלי התאומים. יום לא רגיל זה ישנה לבלי הכר את חייהם של אחדים מתושבי ניו יורק: קוריגן הנזיר, טילי הזונה, סודרברג השופט ואחרים שהם מכירים ולא מכירים.

רומן רב-קולי זה, שתחילתו באירוע שהיה והמשכו במה שיכול היה להיות, חיוניותו רבה כל כך עד שדומה שהוא מַחיה את ניו יורק של שנות השבעים, בתקופת ווטרגייט ואחרי וייטנאם, ומקים את מגדלי התאומים מהריסותיהם.

יסתובב לו העולם הגדול הוא הישגו השאפתני והמרגש ביותר עד כה של קולום מק'קאן, יליד אירלנד שהשתקע בניו יורק. הספר תורגם ליותר משלושים שפות וזיכה את מחברו בפרסים רבים וחשובים, ובהם "פרס הספר הלאומי" 2009 ו"פרס אימפק דבלין" 2011.


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 73.5 ₪

מחיר מודפס קודם

מחיר קטלוגי: 98

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

חודש הספר - 25% הנחה
מכתבים אל סופר צעיר

מכתבים אל סופר צעיר

מקקאן קולום
מחיר מכירה מודפס 66 ₪מחיר מודפס קודם88 ₪
לחצות אוקיינוס

לחצות אוקיינוס

מקקאן קולום
מחיר מכירה מודפס 68 ₪
אנשי קיץ רעים

אנשי קיץ רעים

אמה רוזנבלום
מחיר מכירה מודפס 104 ₪
הבנות

הבנות

בלה אוסבורן
מחיר מכירה מודפס 104 ₪
הדברים שאני לא זוכר הם אני

הדברים שאני לא זוכר הם אני

זאק פוקס
מחיר מכירה מודפס 77 ₪
העשירייה הפותחת ב 39.9 ש"ח
ספרים וקינמון

ספרים וקינמון

לורי גילמור
מחיר מכירה מודפס 39.9 ₪מחיר מודפס קודם98 ₪