דף הבית > תרפיה באמנות וטיפול בסרטן
תרפיה באמנות וטיפול בסרטן

תרפיה באמנות וטיפול בסרטן

         

תקציר

הספר מתבסס על ניסיונם של מטפלים באמנות אשר סללו את הדרך לעבודה עם אנשים עם סרטן, ביניהם כאלה אשר חוו את המחלה ההרסנית הזאת ממקור ראשון. הוא מעלה על נס את עבודתה המצוינת של קרן קורין ברטון, אשר תמכה בפיתוח שירותי התרפיה באמנות בהוספיסים ובמרפאות ברחבי בריטניה.
נרטיבים, תיאורי מקרה, תובנות תיאורטיות חדשות, והכללת כותבים מאיטליה, צרפת וארצות הברית תרמו לכוחו ולמקוריותו של הספר. העבודה התרפויטית מוצגת בהקשר המוסדי שלה, ומראה את חשיבותן של הבנה, תמיכה והערכה לתרפיה באמנות במסגרות אלו, וכיצד היעדרן של אלה יכול להשפיע לרעה על הטיפול בחולים. יתרה מכך, רבים מהמאמרים נושאים אופי סוציולוגי ואנתרופולוגי, והדבר מעניק לספר מימד ייחודי ומאתגר.
תרפיה באמנות וטיפול בסרטן מהווה קריאת חובה למטפלים באמנות, אמנים בטיפולי בריאות ואנשי מקצועות טיפוליים אחרים בתחומי הבריאות והחברה המחפשים אחר גישות אשר ישפרו את איכות החיים של חולי סרטן, ובכל זאת לא יירתעו מתהליך המיתה.

מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 138 ₪

*משלוח חינם בארץ בקניה מעל 249 ש"ח 

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

קדימה  סיפורים על מפגשים פורצי דר

קדימה סיפורים על מפגשים פורצי דר

עוז ד"ר מרטין
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
האור בקצה

האור בקצה

טובה הרטמן
מחיר מכירה מודפס 106 ₪
התפקיד הפואטי של האפיזודה הפנטסטית

התפקיד הפואטי של האפיזודה הפנטסטית

נחמה נפתלי
מחיר מכירה מודפס 112 ₪
דיאלוג עם אנדרה גרין

דיאלוג עם אנדרה גרין

פרננדו אוריברי
מחיר מכירה מודפס 98 ₪
מקרה שרבר

מקרה שרבר

זיגמונד פרויד
מחיר מכירה מודפס 124 ₪
מאין העצבות הזו

מאין העצבות הזו

שרה קולקר
מחיר מכירה מודפס 98 ₪