דף הבית > חמישה סיפורים באוויר
חמישה סיפורים באוויר

חמישה סיפורים באוויר

         

תקציר

“חמישה סיפורים באוויר“ הוא ספרה העשירי של אתיטל.                     

הספר עשיר במבחר סיפורים קצרים וקטעי פרוזה, העוסקים בתחומי החיים, המדברים אל כל נפש עם התייחסות לגורמים מיסטיים בנושאי יחסים, אהבה, תודעה והישרדות, מתוך גישה פילוסופית ופסיכולוגית השזורים בהומור רב.

אלו הם סיפורים וקטעים מרעננים ברעיונותיהם ובגישתה המיוחדת של המחברת אל החיים, בהם הקורא מוצא את עצמו לעיתים בעולם הזוי, אך הגיוני בחוקיו. כתיבתה של המחברת זורמת, סוחפת, מרגשת ורצופת תובנות, וכנה בחשיפתה האינטימית של שפת הלב.     

אתיטל (בר), ילידת הארץ, 1949, בוגרת תיכון “רננים“.                       

ספרי הפרוזה הנוספים שלה הם: “מסע בין הזמנים“, “מבחנים בדרך“ ו“נקודת מבט שונה“. ספרי שירתה שיצאו לאור הם: “צמיחת נעורים“, “בהתחדש ימיי“, “שירת הפעימות“ ו“שירים בין העונות“.                                              

בנוסף, אתיטל הוציאה לאור ספר תיעודי אודות בת עם אוטיזם “להיות אמא של בת-אור“, וספר לילדים “חלון בלי מסגרות“.                    


מה חשבו הקוראים? 0 ביקורות

מחיר באתר: 54 ₪

*משלוח חינם בקניה מעל 249 ש"ח  

מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

הנסיכה ממאה שערים

הנסיכה ממאה שערים

ליבי דרקומן-גלנדוי
מחיר מכירה מודפס 120 ₪
מאמן הדרקונים

מאמן הדרקונים

גיל רון-שמע
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
40% הנחה על הספר השני
יונתן

יונתן

ערן שאשא-עברון
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
מחוגי הזמן לאחור

מחוגי הזמן לאחור

רבקה ויטנברג
מחיר מכירה מודפס 72 ₪
התסריט

התסריט

שגית בוקה
מחיר מכירה מודפס 89 ₪
40% הנחה על הספר השני
המסילה

המסילה

אסף שור
מחיר מכירה מודפס 94 ₪